Valuta:
 
  • Home
  • Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Met dank aan een orde van www.seriousvinyl.nl. Wij hopen van harte om hier te winkelen, dus we respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen.
Uw Privacy Policy

Wij waarderen uw privacy statement, zodat de informatie over privacy wordt beschermd, www.seriousvinyl.nl zet zich in voor de bescherming van uw privacy voor online aankopen. Wanneer u www.seriousvinyl.nl account te registreren, moeten gebruikers persoonlijke registratie gegevens te verstrekken. En als onderdeel van het bestelproces, verzamelen alleen de volgende essentiële gegevens van de klant: naam, verzend / factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer adres, creditcard / betaalkaart informatie. Het contact informatie wordt alleen gebruikt om in contact te komen met u wanneer dat nodig is. De door u verstrekte informatie wordt niet verstrekt of verkocht aan een externe partij, met uitzondering van de rederij bezorgen uw bestelling. We delen alleen uw verzend adres en telefoonnummer met de rederij. De informatie die wij van u verzamelen wordt alleen gebruikt voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om een ​​orderbevestiging en tracking-nummer. Uw telefoonnummer wordt gebruikt om u te contacteren in geval van problemen met de uitvoering of de levering van uw bestelling. De credit card informatie wordt alleen gebruikt om te controleren of het factuuradres is hetzelfde met het afleveradres.
koekjes

Cookies zijn alfanumerieke bestanden die wij overbrengen naar uw computer de harde schijf via uw webbrowser om onze systemen in staat te stellen uw browser te herkennen en om functies zoals opslag van artikelen in uw winkelwagen tussen bezoeken te verstrekken.
Automatische informatie

Om veiligheidsredenen www.seriousvinyl.nl verzamelt en analyseert soms het internet protocol (IP) adres dat wordt gebruikt om uw computer te verbinden met het internet, en op onze website. Dit wordt gedaan voor uw bescherming voor het volgen doeleinden in de ongelukkige geval dat iemand de toegang tot persoonlijke of financiële informatie krijgt en een rekening opent, of maakt aankopen onder uw naam.
Neem contact met ons met eventuele vragen

Als u nog vragen, zorgen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan zo vriendelijk contact met ons op via e-mail. Wij respecteren uw privacy en we hebben niet en zal niet vrijwillig de informatie die u ons te voorzien van externe bedrijven of organisaties te delen. We hebben uw belangen op het hart en geloven dat u onze overtuiging om uw veiligheid zullen waarderen. Deze toezegging is uit.

Terug